22 augusti 2012

Killar

Killar,killar,killar,
Vad gör de annat än pillar, 
De låtsas söka tröst, 
Men egentligen vill de bara klämma på ens bröst,
De är romantiska och kommer med rosor,
Men är de inte nöjda förrän de fått av ens trosor
Det är som en ren reflex,
Att de automatiskt tänker på sex,
Man blir så kär,
Men tyvärr är alla lika som bär,
Kommer och sårar,
Och vi drunknar i tårar,
Men vi återuppstår,
Och ni killar våra hjärtan får,
För det är faktiskt killar,
Som vi här på jorden gillar

Killar, killar, killar, killar... vad skulle vi flickor göra utan dem? Och hur tråkigt skulle inte livet vara om de inte fanns på jorden? Det är nog många gånger som de går på våra flickors nerver med vad de säger eller gör men fortfarande gillar vi dem. De är som ett spännande mysterium som man riktigt aldrig förstår. Vi får aldrig veta hur de egentligen fungerar.

Största delen av oss funderar ofta på vad killar egentligen tänker på och hur de tänker. Varför de gör saker si och så och varför de beter sig som killar gör? Många tänker att killar endast tänker på sex i den här åldern, vilket säkert en stor del också gör, men de finns också de som inte tycker det är det viktigaste i livet. Vi flickor brukar sucka till det och vara irriterade av hur killar kan bete sig som... hmm killar. När de gillar att skryta med sina framgångar och vem de kysste förra veckoslutet.

Enligt många så är killar också väldigt ytliga i hur flickor ska se ut. Flickor ska ha tillräckligt rund rumppa och fina bröst samt ett vackert ansikte, det är vad vi fickor tänker. Joo när man är med killar så får man lyssna på hur de gemför en rumppa efter en annan, hur de riktigt koncentrerar sig på att checka in rövar på tjejer. Senast förra veckan hängde jag med ett par killar och fick hör hur de diskuterade en flickas röv och sedan undrade varför jag inte kunde ha en sådan så de hela tiden skulle kunna drägla efter den. Once again suckar vi tjejer och undrar hur de kan vara så killar och koncentrera på de vanligaste sakerna, rumpan och brösten. Sanningen är den att alla killar inte tittar på flickors rövar, att alla killar inte gillar kurviga flickor, att alla killar inte gillar pinnsmala flickor.. de har också alla sina egna syner på saker och vad de tycker är attraktivt.
Men tänk nu efter, är de egentligen så illa. Är det de tänker egentligen så fel? För tjejer, inners inne vet vi att vi själv inte är så olika. Nog tänker vi också på sex, nog checkar vi in de snygga som passerar. Och det vi definitivt gör är att vi kollar in rövar! Kan nog erkänna att mitt huvud nog svänger sig nedåt då en snygg kille går förbi. Bra kroppar diskuterar vi också vääääldigt mycket! Många gånger berättar vi om allt åt våra bästa vänner, vem vi fick en puss av och vem vi gjorde vad med. Ganska långt så tänker vi och beter oss väldigt lika som killarna. Killarna kanske bara visar det tydligare medan flickor håller en lite lägre nivå.

Det finns de undantagen av killar och tjejer som inte tänker på sex eller ser alls på de yttre formerna. I slutändan brukar det inte vara så stor skillnad på utseendet och kroppen när man på riktigt gillar någon, eller det borde det inte. Men största delen av oss kan inte förneka att vi inte tittar på killars rövar och varför inte tjejers också... och att våra tankar är väldigt nära de tankar killar har snurrandes runt i huvudet.

Det är också många gånger killar får oss att känna oss dåliga, just pga. att vi vet att de checkar våra kroppar och vet vad de talar om att de gillar. Jag har många gånger känt att jag inte är tillräckligt då jag tänkt på vad killar tycker om. Men ni ska inte känna er dåliga för deras åsikter. Självsäkerhet är det som gör det största intrycket på det motsatta könet! Stay strong there, girl. Vi är faktiskt lika tuffa mot dem och lägger lika hårda krav på dem som de lägger på oss

/sofia

2 kommentarer:

  1. viken flickas röv checka killana in? :0 :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. om du undraa av den flickan som de dräglade efter i sello så var det bara nån random med superkorta och tighta träningshorts :D

      Radera