15 oktober 2012

Serious motivation problems

Detta är boken som mamma igår kom och kastade på min säng, för det första för att hon gissade att jag kanske var intresserad och för det andra för att den är skriven på engelska och hon inte orkade koncentrera sig. Mamma gissade rätt, när jag idag öppnade boken och läste ett par sidor så insåg jag genast att det var något jag gillade. I och för sig är redan pärmen med sin text något som fäster mitt intresse men jätte efter de par sidor jag läst verkar den jätte intressant!
Kollade idag snabbt in på wilma och märkte att första periodens vitsord dykt upp, tydligen gick det också helt hyfsat bra då mina vitsord låg där på radien 8-10, nöjd tjej. Det var också "palkkapäivä" idag vilket fick mig ännu gladare! Pengarna väckte en otroligt stor lust med att shoppa men tänker låta bli och istället spara pengar till resan, men ett par nya gymskor måste jag skaffa!
Åkte och köpte ett nytt gym-kort också idag och utan att ens pröva på något annat gym, så fortsatte jag på det gamla trygga Fysiosporttis. Gymkortet kom då snabbt i användning då jag genast sprang ner för trapporna till gymmet!
Nu blir det engelska verbövning och sedan tar jag min nya bok i handen och läser mig in i den smutsiga världen av fastfood och kalorier. Ha de så bra!

/sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar